The Book of Mormon

The Book of Mormon er en overraskende og satirisk musikal om religion. Trey Parker og Matt Stone - skaperne bak South Park - har signert verket og har sprengt alle grenser for hva en kan tulle med – og kan komme unna med. Musikalen hadde premiere på Broadway i 2011, og ble satt opp på West End to år senere. Forestillingen trekker fremdeles fulle hus både i New York og London.

I stykket følger vi to unge misjonærer på sitt første utenlandsopphold. De blir sendt til Uganda – og blir møtt med utfordringer større enn de kunne forestille seg. Der de håpet å kunne spre ordet om den viktige boken som vil gi deg et bedre og mer opplyst liv, møter de et lokalsamfunn som strever med aids, sult, omskjæring og lokale krigsherrer. Møtet blir mildt sagt en kultur-kræsj, men en mormoner gir aldri opp. Dette er musikalen alle har ønsket seg til Det Norske Teatret.

Du får selvfølgelig de beste plassene i salen i tillegg til en god rabatt.

Les mer på arrangørens nettside her

Filmlink

Sted: Det Norske Teatret, Oslo

Pris: Voksen/barn kr 450 (ord pris: kr 630)

Dato:
Fredag 3. november kl 20
Lørdag 4. november kl 18
Søndag 5. november kl 18
Lørdag 25. november kl 18
Lørdag 16. desember kl 18

Forestillingen vil vare i cirka 2,5 time inkludert pause.

Bestillingsfrist: 23. august

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet.