Svalbard – et arktisk eventyr!

Opplev den ville og vakre nordvestkysten av Spitsbergen med ekspedisjonsskipet MS Nordstjernen, og la deg bergta av mektige tinder og brefronter.

Avsides, eksotisk og ekstremt – Svalbard byr på uberørt villmark og uforglemmelige opplevelser. I løpet av seks dager får du oppleve Longyearbyen, Barentsburg, Ny-Ålesund og hele den fantastiske nordvestkysten av Spitsbergen.

Som kunde i Nordea får du nå hele 2.000 kr i rabatt per person i utvendig lugar på utvalgte avganger i juli, august og september.

På reisen besøker vi kjente steder som Magdalenefjord, Moffen, Liefdefjord og vi passerer 80° nord. Du kan få oppleve det spektakulære arktiske dyrelivet: hvalross, isbjørn, og en mengde fuglearter og andre arktiske innslag som hval, rein og rype. På denne reisen kan du nyte vakre fjorder, flotte fjell og de imponerende isbreene lenger nord enn noe annet sted i verden.

MS Nordstjernen er det eldste Hurtigruteskipet som fortsatt er i drift, og går under tilnavnet «Den vakre damen». Skipet ble bygget for hurtigruteflåten i 1956 og gikk gjennom en omfattende modernisering i år 2000 for å kunne gjøre eksklusive seilaser i Arktis. I dag tar hun oppdagere på eventyr i farvannene rundt Svalbard. Med små, sjarmerende lugarer med køyesenger, kombinerer hun ekte nostalgi med moderne komfort, og dette skaper en helt unik atmosfære. MS Nordstjernen er et lite fartøy som tar oss helt inn til steder som er utilgjengelig for større skip, og ute på dekk kommer du ekstra nær den uberørte naturen.

Sted: Svalbard

Dato:
Gjelder for følgende avganger:

  • 24. juli - 29. juli 2017
  • 31. august - 5. september 2017
  • 11. - 16. september 2017

Pris:
Du får kr 2.000 i rabatt per person i utvendig lugar i kategorien A2 eller J2.
Priseksempel J2 dobbel lugar (med begrenset utsikt) fra kr 19.999 (ord pris kr 21.999) per pers.

Les mer om lugarene her

Prisen inkluderer følgende:
- Busstransport til/fra flyplassen i Longyearbyen
- Overnatting på Spitsbergen Hotel i standard dobbelrom
- Guidet tur i Longyearbyen
- Seilas med MS Nordstjernen i utvendig dobbel lugar i beste kategori
- Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
- Fullpensjon og alle programførte utflukter
- Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og blir med i land på utflukter

Minner om at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Forsikringen dekker deg og din familie (hjemmeboende barn)/alternativt 3 medreisende når min. 50% av reisens totale transport kostnad er betalt med kortet. Se fullstendige forsikringsvilkår gjeldende ditt MasterCard på nordea.no. Her finner du også forsikringskortet som du kan skrive ut og ta med deg på reisen.

I tillegg kommer følgende:
- Fly (dette kan bestilles i tillegg fra kr 3.098 per person Oslo-Longyearbyen tur/retur)
- Enkeltlugar på forespørsel

Bestillingsfrist: Utløpt!

Bestilling:
Kontakt Maia hos Hurtigruten Svalbard på e-post nordstjernen@hurtigrutensvalbard.com for booking, eller telefon 79 02 61 00 dersom du ønsker mer informasjon om turene.

Oppgi bookingkode: NORDEA ved bestilling.

Begrenset antall plasser tilgjengelig på turen.
Ved bestilling må du oppgi at du er Nordea kunde og betale med ditt MasterCard fra Nordea. Du kan bestille dette tilbudet til familie og venner til samme pris.