Peer Gynt 150 år – på Akershus festning!

I anledning Peer Gynts 150 års jubileum ønsker Stiftelsen Akershus festning for kunst og kultur og Forsvarets stabsmusikkorps velkommen til en storslått feiring på Akershus festning. Med på laget er instruktør Svein Sturla Hungnes, som har levd med Peer Gynt i en mannsalder. På Nationaltheatret har Hungnes spilt hovedrollen som Peer i to produksjoner. Senere har han satt i scene og instruert Peer Gynt i ulike oppsetninger både i Norge og i utlandet, ikke minst ved Gålåvannet.

Denne gangen får dere oppleve en fornyet versjon. Hans Marius Hoff Mittet som Peer Gynt vil fronte over 30 aktører som spiller, synger og danser på scenen, i tillegg til 40 musikere fra Forsvarets stabsmusikkorps. Mange av replikkene til Ibsen i Peer Gynt er velkjente, og det samme gjelder musikkstykkene til Edvard Grieg, så som «Mor Åses død» og «I Dovregubbens hall». Griegs musikk er utgangspunktet men vi vil også presentere musikk av en ny norsk komponist, Eirik Myhr.

Vi har holdt av noen av de beste plassene på tribunene ved Karpedammen scene til deg, og i tillegg får du en god rabatt.

Medvirkende: Hans Marius Hoff Mittet, Lise Fjeldstad, Karoline Krüger, Silvia Moi m.fl.
Les mer på arrangørens nettside her

Sted: Karpedammen scene, Akershus festning

Pris: Voksen/barn kr 350 (ord pris kr 480)

Dato:
Torsdag 8. juni kl 13
Torsdag 8. juni kl 19
Fredag 9. juni kl 13
Fredag 9. juni kl 19
Lørdag 10. juni kl 15

Dørene åpner 1 time før arrangementstart.

Bestillingsfrist:
Utløpt!

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet.