Rabatt på LEGOLAND® - hele sesongen 2017!

Høyere, villere og mye mer: LEGOLAND® 2017

Møt hele verden i LEGOLAND®: Se til himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO® klosser ble brukt for å bygge kopier av fem av verdens høyeste bygninger: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101. Eiffeltårnet og vårt eget 24-cm LEGOTOP® er også fanget av stormannsgalskapen og har sluttet seg til. Nyt den himmelhøye 'wow'-opplevelsen med disse modellene, bygget i en skala på 1:150.

Men det er ikke noe mini med LEGOLAND opplevelsen. Få den ultimate LEGO® NINJAGO®spenningen i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, der du må mestre elementene ild, lyn, jord og is – i 3D. Uten hjelp av disse kreftene kan ikke ninjaene bekjempe The Great Devourer. Våg å gå inn i Ghost – The Haunted House, med sine hårreisende småkryp og merk fritt fall i Polar X-plorer. Pust inn duften av nybakt bålbrød i indianerleiren og opplev de små underverkene i Miniland. Fra 36 meter over bakken tilbyr LEGOTOP® en fantastisk utsikt over mer enn 60 millioner LEGO® klosser nedenfor.

LEGOLAND® venter på deg med opplevelser fra hele verden og masse høydepunkter – velkommen til den fantastiske 2017-sesongen!

Sted: LEGOLAND®, Billund

Pris: Voksen/barn NOK 324

Ord pris (ved betaling ved inngang til LEGOLAND®)
Voksen 13 – 64 år NOK 446
Barn 3 – 12 år NOK 421
Seniorer over 65 år NOK 421

Dato:
Gjelder hele sesongen 2017 (1. april – 5. november)
Se www.legoland.dk for åpningstider

Bestilling:
Klikk her for å kjøpe billetter
Maks 6 billetter per bestilling

Bestillingsfrist:
5. november 2017

Billettene er print selv-billetter og kan benyttes til valgfri dag i løpet av gyldig periode. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea og billettene sendes til deg på e-post umiddelbart etter bestilling.