Yoga og SPA i vakre Istria, Kroatia

Tjuvstart sommeren ved å lade opp med yoga, spa, sol, strand og god mat i Kroatias flotteste område!

Kroatia er middelhavsperlen som byr på krystallklart vann, deilig klima, lokal gjestfrihet og fantastisk mat - inspirert av det italienske kjøkken. Nå kan du lade batteriene med yoga, strandliv og deilige spa-behandlinger på det flotte hotellet Park Plaza Istria, som ligger på Istria-halvøya.

Yoga med egen norsk instruktør
Den erfarne yogainstruktøren Astrid Napaasta, gir oss en god start på dagen med utendørs yoga hver morgen. Astrid har flere sertifiseringer, og er i tillegg til å være yogainstruktør også utdannet personlig trener.

Vi starter dagene med en time Vinyasa yoga før frokost. Vinyasa er en dynamisk og energigivende form for yoga, og det legges vekt på ulike tema fra gang til gang. Hver ettermiddag får du muligheten til total avslapning med en time Yin yoga. Denne formen for yoga har fokus på ro, balanse og uttøyning.

Alle kan delta, uansett erfaring, men det er en fordel å ha prøvd litt yoga tidligere. Instruktøren vil uansett ta hensyn til gruppen og tilpasse programmet etter deltagernes behov.

Mer om reisemålet
Det flotte hotellet du skal bo på, ligger kun 5 km fra Pula som er den største byen på Istria-halvøya. Pula beskrives som et Roma i miniatyr – med sine brede avenyer, smale smug og sitt eget amfiteater. Byen byr på historiske bygninger som Amfiteateret og August-templet, utallige restauranter og andre flotte severdigheter.

Her får du et godt innblikk i hverdagslivet i Kroatia!

Sted: Pula, Kroatia

Dato: 3.-10. juni 2017

Pris:
kr 9.875 per person i delt dobbeltrom med balkong og havutsikt. Tillegg for enkeltrom med havutsikt: kr 2.800

Prisen inkluderer følgende:
- Direkte fly Oslo-Pula med Norwegian
- 2 x 20 kg bagasje + 10 kg håndbagasje
- Transfer flyplass-hotell t/r
- 7 netter med frokost i delt superior rom med balkong og havutsikt på Hotel Park Plaza Histria (5 km utenfor Pula)
- Yogatime hver morgen og ettermiddag med norsk yogainstruktør
- Gratis inngang til Spa-avdelingen
- 15% rabatt på Spa-pakke for alle Nordea sine kunder

Minner om at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Forsikringen dekker deg og din familie (hjemmeboende barn)/alternativt 3 medreisende når min. 50% av reisens totale transport kostnad er betalt med kortet. Se fullstendige forsikringsvilkår gjeldende ditt MasterCard på nordea.no. Her finner du også forsikringskortet som du kan skrive ut og ta med deg på reisen.

I tillegg kommer følgende:
- Tips
- Lunsjer og middager
- Tilslutninger til Oslo fra andre byer i Norge

Bestillingsfrist: Utløpt!

Bestilling:
For mer informasjon om turen, kontakt SpaTravel på
tlf 67 55 80 90 eller på epost spa@spatravel.no

Ved bestilling må du oppgi at du er Nordea kunde og betale med ditt MasterCard fra Nordea. Du kan bestille dette tilbudet til familie og venner til samme pris.