Kritikerroste Stein Torleif Bjellas «Kan Nokon Gripe Inn» på Det Norske Teatret

Karakterene fra Stein Torleif Bjellas låter blir levende i vårens store musikalske satsning på Det Norske Teatret. Bjellas personer og låter er selve ryggraden i teaterstykket «Kan Nokon Gripe inn», som etter premieren nå i januar har fått fremragende kritikker fra alle hold.
Både Aftenposten og Adresseavisa har trillet terningkast 6.

Vi har holdt av de aller beste plassene til deg på tre av forestillingene i april, og gir deg i tillegg en meget god rabatt på billettene.

Om stykket
Vi er på ein stasjon ein stad på bygda. Dei fleste tog dundrar forbi, men det er framleis liv i stasjonsbygningen, som har sett sine beste dagar. Hit kjem dei som vil reise vekk, som vil sleppe frå, som lengtar etter at kjærasten skal komme, som søker kontakt – eller som berre vil at nokon skal gripe inn.
Eit band med ein mystisk frontfigur er på veg ut i verda. Kanskje skal dei berre på spelejobb to stasjonar unna? Den unge gravide jenta, med barnevogn på slep var ein gong den mest populære. No ventar ho på han som sannsynlegvis er far til barnet i magen. Optimisten går stadig laus på nye håplause prosjekt. No er det erobringa av den gravide jenta som står for tur. Pusling har i godt vaksen alder flytta frå mor si. No søker han kontakt med andre. Han ber på ein termos med to koppar. Ekteparet Sorgfrid og Hemnaren kjempar på kvar sin kant med sorga over eit barn dei mista. Han er fly forbanna, ho er på veg bort. Frå han, frå alt?

Lasse Kolsrud har skrevet manus og har regi på forestillingen. Han har tidligere, med stor suksess, skapt fortellinger om vanlige folks liv i bygde- og småbysamfunn. Denne gangen har Lasse Kolsrud fridd til en av våre fremste visekunstnere, Stein Torleif Bjella.

Sted: Det Norske Teatret, Oslo

Pris: kr 395 (ord pris kr 590)

Dato:
21. april kl 20.00
22. april kr 18.00
23. april kl 18.00

Bestillingsfrist:
Utløpt!

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet.