Jeppe på Bjerget - beste plasser og mer enn 50% rabatt!

Alle elsker Jeppe – drukkenbolten med beina på vei til kroen og hodet innstilt på å kjøpe grønnsåpe. Som plutselig våkner opp i silkeseng og er blitt en brikke i et ondskapsfullt spill.

Holbergs ikoniske stykke er morsom underholdning som gir klump i halsen. Vårens oppsetning på Den Nasjonale Scene skal skru på hele sanseapparatet. Vi får Jeppe on the rocks!

Her er både AA-møter og overdådig rokokko, en ufyselig baronesse, en utspekulert krovert og en kontrabassist. For «Jeppe på Bjerget» er et tidløst drama om taperen som drukner sine problemer i alkohol, og som latterliggjøres og utnyttes av sine omgivelser.

Eirik del Barco Soleglad er kanskje byens morsomste mann, og på Den Nasjonale Scene har han mesket seg i et stort persongalleri, alt fra tragiske helter i "Shakespeares samlede verker" til gamle Scrooge i «En Julefortelling». Nå skal han leke seg med en av Nordens mest folkekjære karakterer.

En god latter forlenger livet, sies det, og denne forestillingen har en ekstra lang ettersmak.

Med ditt MasterCard fra Nordea får du mer enn 50% rabatt på billettene, og i tillegg får du de beste plassene i salen!

Sted: Den Nasjonale Scene, Bergen

Pris: Voksen/barn kr 195 (ord pris kr 420)

Dato:
19. mai kl 18.00
20. mai kl 20.00

Bestillingsfrist:
Utløpt!

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet.