Puccini’s opera «Tosca», Pavarotti museet, gastronomi og kunst i praktfulle Verona!

Utsolgt!

Opplev verdenskjent opera, vakker natur og nydelig mat & drikke når vi besøker Parma, Modena og Verona. Her får du med deg noen av Italias viktigste kulturelle høydepunkter pakket inn i en unik opplevelsesreise.

Langs den gamle romerveien Via Emilia ligger ost- og skinkehovedstaden Parma og balsamicoens hjemby Modena. Veien går over den frodige Po-sletta, Italias spiskammers og frukthage. Dette er hele landets matmekka, med et kjøkken som strutter av sunnhet og friskhet. Her finner vi noen av de lekreste matbutikker og markeder i hele Italia, og det sier ikke lite. Vi bor på et hotell sentralt i Parma og på denne reisen kan vi blant annet friste med skinke-, ost- og vinsmaking i den lille fjellbyen Langhirano. Her har frittgående griser beitet i århundrer, oppvokst på en diett av urter, gress, røtter og kastanjer. Resultatet er skinke myk som smør og med en nydelig aroma. Vi får smake på både Parmaskinke, den velkjente osten Parmigiano Reggiano og den berømte vinen Lambrusco. Parma er også en skattekiste av vakre byggverk og enestående kunst.

Modena var hjemstedet til en av verdens mest berømte tenorer; Luciano Pavarotti. Vi får en unik sjanse til å bli kjent med mannen bak stjernestatusen på Pavarotti-museet, spise deilig lunsj på hans «stamrestaurant» og høre vakker sang og musikk av en tenor og pianist fra Luciano Pavarotti Akademiet i Modena.

Du får også oppleve Verona, kjærlighetens by – udødeliggjort gjennom Shakespeares Romeo og Julie. I friluftsteateret Arena di Verona, som faktisk er eldre og enda bedre bevart enn Colosseum, skal vi oppleve Puccinis «Tosca»! Dette er kanskje verdens mest populære opera, da den inneholder det meste; kjærlighet, sjalusi, begjær, hat, intriger og uforglemmelige arier som «Lucevan le stelle» og «Vissi d’arte».

Dette er en uforglemmelig og unik reise som du ikke vil gå glipp av!

Sted: Verona, Italia

Dato: 20.-25. august 2017

Pris: per person i dobbeltrom kr 14 990
Enkeltromstillegg (du får dobbelt rom): kr 2 500

Prisen inkluderer følgende:
- Fly med Norwegian direkte Oslo-Verona og Milano-Oslo
- Alle skatter og avgifter
- 5 netter i dobbeltrom på Mercure Parma Stendhal Hotell (4*) med frokost
- Utflukter iht program med engelsktalende guider
- 4 lunsjer inkl drikke og kaffe
- 3 middager (3 retter inkl drikke og kaffe)
- Billett til operaforestillingen i Verona (Tosca). Nummererte billetter i kategori Poltroncina Centrale
- Inngang til Pavarottimuseet og opptreden av operasanger under lunsjen i Modena
- Inngang til Katedralen og dåpskapellet i Parma
- Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

Minner om at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Forsikringen dekker deg og din familie (hjemmeboende barn)/alternativt 3 medreisende når min. 50% av reisens totale transport kostnad er betalt med kortet. Se fullstendige forsikringsvilkår gjeldende ditt MasterCard på nordea.no. Her finner du også forsikringskortet som du kan skrive ut og ta med deg på reisen.


I tillegg kommer følgende:
- Tips
- Mat og drikke på flyet
- Tilslutninger til Oslo fra andre byer i Norge


Bestillingsfrist: Utsolgt!

Bestilling:
Klikk her for fullstendig program og bestilling

Vi tar forbehold om endringer i programmet og pris/-valutaendringer. Minimum 25 personer.

For mer informasjon om turen, kontakt Reisecompaniet på
tlf 22 42 70 44 eller på epost salg@reisecompaniet.no