Halvdan Sivertsen “Ennu ikke landa”!

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny
plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk
publikum fra kulturhusscener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert og nå får du mulighet til å oppleve ham i Operaen. Ledsaget av et glimrende helakustisk band, blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tiden vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen konsert alltid byr på.

Sted: Den Norske Opera & Ballett

Pris: Voksen/barn kr 470 (ord pris kr 590)

Dato: 3. september, kl 19.00 - utsolgt

Bestillingsfrist: 22. august

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet. Begrenset antall billetter.