Suksessmusikalen Cats til Oslo Spektrum!

Cats, et av de lengstlevende showene på Broadway og Londons West End, kommer nå endelig tilbake til Oslo Spektrum med en fornyet versjon, fantastisk koreografi og velkjent musikk.

Endelig er det duket for en skikkelig kattefest i Oslos storstue, og vi har holdt av noen av de beste plassene i salen til deg. I tillegg får du svært god rabatt på billettene til både barn og voksne.

Oppsetningen av Cats er basert på T.S Eliots «Old Possum’s Book of Practical Cats» med regissør Trevor Nunn, med-regissør og koreograf Gillian Lynne, scenograf John Napier og den velkjente komponisten Andrew Lloyd Webber i spissen.

Musikalen hadde verdenspremiére på The New London Theatre i 1981 der den vant både Olivier- og Evening Standard Award for beste musikal, og slo alle rekorder ved å spille 21 år i strekk. Broadway-produksjonen ble også tatt svært godt i mot, og gikk sammenhengende i 18 år og vant 7 Tony Awards, blant annet for beste musikal.

Velkommen til Cats, sang, dans og koreografi på høyeste nivå i Oslo Spektrum!

Forestillingen spilles på engelsk.

Sted: Oslo Spektrum, Oslo

Pris:
voksen kr 595 (ord pris kr 795)
barn kr 295 (ord pris kr 445)

Dato:
21. september kl 19.30
22. september kl 19.30
23. september kl 15.00
23. september kl 20.00

Bestillingsfrist:
Utløpt!

Bestilling: Klikk på det aktuelle tidspunktet for å kjøpe billetter. Du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Kjøpet er bindende, og belastning av ditt kort foretas når kjøpet er gjennomført. Dine billetter sendes i posten senest 7 dager før arrangementet.