EKSTRA TUR: Da den første turen ble utsolgt på kort tid, har vi nå satt opp en ekstra tur. Opplev Andrea Bocelli på hjemmebane i vakre Toscana!

Bli med til Toscana og opplev utendørskonsert med Andrea Bocelli - en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter!

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

Nå har du som har et MasterCard fra Nordea mulighet til å sikre deg billetter til denne unike begivenheten!

Vi skal bo på Hotel Athena som ligger innenfor Sienas historiske bymur. Hotellet har en elegant italiensk restaurant og en møblert terrasse med utsikt over byen og dalen. En variert frokostbuffé serveres hver morgen. Restauranten serverer både internasjonale favoritter og toskanske retter i tillegg til god vin. Hotel Athena ligger under 10 minutters gange fra domkirken i Siena og det store torget Piazza del Campo. Sienas universitetsområde ligger en kort spasertur unna.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve en av Toscanas vakreste kulturbyer Firenze. Vi besøker også en lokal vingård og kan tilby et fullspekket program.

”Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet,
det er mitt budskap om kjærlighet”.
(Andrea Bocelli)

 Sted: Toscana, Italia

Pris for turen:

kr 18.200 per person i dobbeltrom (Executive eller De Luxe rom)
kr 2.550 tillegg for enkeltrom (dobbeltrom som enkeltrom)

Dato:

31. Juli - 5. august 2017

Tilbudet inkluderer

 • Fly Oslo – Pisa – Oslo t/r med Norwegian
 • 5 døgn på Hotel Athena 4* inkludert frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • Besøk på vingård med lunsj og drikke
 • Lunsj i Firenze – 3 retter med drikke
 • Lunsj i Siena – 3 retter med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten – 4 retter (drikke ikke inkludert)
 • Middag på lokal restaurant i Siena siste kvelden - 3 retter med drikke
 • Billett til konserten med Andrea Bocelli (Kategori: Poltonissima – langt fremme, nummererte plasser)
 • Reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

  I tillegg kommer følgende:
 • Drikke til lunsj på hotellet konsertdagen
 • Mat og drikke på flyet
 • Tips

For mer informasjon og bestilling:
Kontakt Reisecompaniet på tlf 22 42 70 44 eller send en epost
til salg@reisecompaniet.no

Klikk her for å se fullstendig reiseprogram og bestille online

Påmeldingsfrist: Utsolgt!

Minner om at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når du betaler med ditt MasterCard fra Nordea. Forsikringen dekker deg og din familie (hjemmeboende barn)/alternativt 3 medreisende når min. 50% av reisens totale transport kostnad er betalt med kortet. Se fullstendige forsikringsvilkår gjeldende ditt MasterCard på nordea.no. Her finner du også forsikringskortet som du kan skrive ut og ta med deg på reisen.