Ta turen til Bjørneparken – rabatt på inngang og hotell!

I Bjørneparken oppstår det magiske møter mellom dyr og mennesker hver eneste dag! Her får du oppleve bjørn, elg, gaupe og eksotiske dyr på nært hold. I 2016 åpnet Norges største krokodilleutstilling med 30 krokodiller, slanger og andre eksotiske dyr.

I Bjørneparken, kun 1,5 times kjøring fra Oslo, trives både dyr og mennesker. Med store naturlige innhegninger og tilrettelagte fôringsarenaer kan du være med på fôring hver time i åpningstiden. Du kommer tett på dyrene og lærer mye av de engasjerte dyrepasserne. Du får være med inn til de søte revene, mate elgen med gulrøtter og hvis du tør kan du holde en slange i Krokodilleland!

Bjørneparken byr også på mange spennende aktiviteter som hinderløyper, Zipline, utendørs- og innendørs lekeland, samt flere gode serveringssteder. Til sommeren åpner også den nye berg- og dalbanen "Bamsekloa".

Med ditt MasterCard fra Nordea får du nå rabatt på inngangsbillett og årskort gjennom hele sesongen!

Rabatt på Thon Hotell Bjørneparken!
I samme periode får du også 15% rabatt på overnatting på
Thon Hotell Bjørneparken! Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser i Flå sentrum, i direkte tilknytning til Bjørneparken Kjøpesenterog med gangavstand til Bjørneparken. Hotellet har 56 lyse og moderne rom og en hyggelig restaurant.

Sted: Bjørneparken, Flå

Pris:
20 % rabatt i lavsesong (08.april – 14.juni / 21.august – 22.oktober)
10 % rabatt i høysesong (15. juni – 20. august)

20 % på årskort (kan kjøpes hele året)

Pris på overnatting: 15 % rabatt i perioden 8. april – 22. oktober

Bestilling:
Klikk her for å kjøpe dine billetter fra Bjørneparken.
Bruk rabattkode Nordeamastercard-sommer

Klikk her for å bestille overnatting på Thon Hotell Bjørneparken.
Bruk rabattkode NORDEA